Billedet indeholder sandsynligvis: tekst

Billedet indeholder sandsynligvis: tekst

Billedet indeholder sandsynligvis: tekst

Vores forhandlere

Køge

Valdemarshaab 6C
4600 Køge
Tlf: +45 56 65 02 72
Billedet indeholder sandsynligvis: tekst

Hvem er Bilgo?

Bilgo i Køge A/S blev startet i januar 1975 af Henrik Blangsted Petersen, med visionen om at skabe og drive en lokal og personlig bilforretning med seriøs og kundevenlig betjening.

Bilgo beskæftiger i dag 39 veluddannede og kvalitetsbevidste medarbejdere, hvor de fleste af dem har været ansat hos Bilgo i mange år, hvilket sikrer vores kunder, at de møder de same medarbejdere hver gang. Vi bestræber os alle hver dag på, at såvel eksisterende, som nye kunder, får den bedst tænkelige service. Det har altid været Bilgo’s motto, at være “bilforretningen med de tilfredse kunder og medarbejdere”. Foruden flotte udstillingsfaciliteter dækker Bilgo også over klargørings- og vaskehalsfaciliteter, samt et af Danmarks mest moderne service- og skadescentre. Dette giver os en unik mulighed for at servicere vores kunder hurtigt og effektivt.

Vi er autoriseret nyvognsforhandler og serviceværksted for RENAULT, DACIA. Det er din garanti for den nyeste teknologi og viden indenfor disse bilmærker. Vores målsætning er, at vi med en veluddannet og engageret medarbejderstab skal kunne servicere vore kunder – såvel privatkunder, som erhvervslivet – på bedste vis, da det er vores overbevisning, at kun tilfredse kunder vender tilbage. Du er altid velkommen til en bilsnak og en prøvekørsel hos Bilgo i Køge A/S.

Dacia - Find en forhandler her

Find en forhandler

Dacia har 47 forhandlere over hele landet.

Dacia - Garanti

Dacia Garanti

Fabriksgaranti og Dacia Assistance i 3 år /100.000 km

Dacia - Bestil prøvetur

Bestil en prøvetur