Dacia Sandero
Egenskaber

Dacia Sandero

Instrumentbord

Dacia Sandero kendetegnes ved et nyt koksgråt eller to-farvet instrumentbord (afhængigt af modellen). Det har komplet instrumentering og moderne bearbejdning, samt forkromede kantlister omkring instrumentskiverne og meget funktionelle betjeningselementer.

Dacia - Sandero

Dacia Plug & Radio

Dacia Sandero (fra Ambiance) kan udstyres med Dacia-Plug&Radio, som består af en radio med stor skærm, betjeningselementer i rattet, cd-/mp3-afspiller, USB-stik og jackstik foran samt Bluetooth®-teknologi.

Dacia Sandero

Eco-mode

Eco-mode hjælper med at reducere brændstofforbruget, og den mindsker CO2-emissionerne med op til 10 % afhængigt af kørestil og fører. Ved at optimere bilens præstationer ændrer Eco-mode speederens reaktion, optimerer motorens moment og effekt samt begrænser visse muligheder i klima- og varmesystemet.

Dacia Sandero

MEDIA NAV EVOLUTION

Kan udstyres med multimedie-systemet MEDIA NAV*. Indbygget i midterkonsollen, med en stor touchscreen på 7″ (18 cm), er systemt intuitiv at bruge, og omfatter radio (DAB+), Jack-Stick, USB-stik, Bluetooth® og Apple CarPlay®, der kan bruges til håndfri telefoni og musikstreaming. MEDIA NAV er også indbygget navigation med 2D- eller 3D-visning (Birdview). Yderligere er der betjeningselementer, der kan nås, uden at fjerne hænderne fra rattet.

Dacia Sandero

Bagagerummets kapacitet

Bagagerumskapaciteten på 320 liter i Dacia Sandero er uovertruffen, når man tager bilens pris og kompakte design i betragtning!

Dacia Sandero

Splitbagsæde 1/3 – 2/3

Splitbagsæde, der kan klappes ned med 1/3 – 2/3, findes på alle versioner.

Dacia Sandero
Sikkerhed

Din sikkerhed frem for alt. Baseret på Renaults viden om sikkerhed er Dacia Sandero udstyret med flere aktive og passive sikkerhedselementer for at beskytte dig under kørsel.

ABS med nødbremsesystem (AFU)

I kombination med ABS-systemet, som hindrer hjulblokering, gør nødbremsesystemet det muligt at holde bilen stabil under bremsning, samtidig med at bremselængden optimeres.

ESC

ESC-systemet (Electronic Stability Control) – kaldes også ESP – er et aktivt sikkerhedssystem, der har til formål at hindre udskridning og forbedre bilens stabilitet.

Hastighedsbegrænser

Hastighedsbegrænseren er et system til at fastsætte en bils maksimalt tilladte hastighed. Begrænserens maksimale hastighed indstilles på rattet. På instrumentbordet vises et ikon med en hastighedsbegrænser samt højeste mulige hastighed.

Fartpilot

Fartpiloten gør det nemt at køre bil; hastigheden holdes konstant, uden at det er nødvendigt at træde på speederen.

Nakkestøtter foran, der kan reguleres i højden

For at sikre en god komfort for alle personer i bilen, kan nakkestøtterne reguleres i højden (fra udstyrsniveauet Ambiance).

Airbag til fører

Standard i alle versioner

Side- og frontairbags

Standard i alle versioner

Airbag til forsædepassager

Hvis du vil montere et børnesæde på passagersædet, skal du huske at frakoble airbaggen.

ISOFIX til børnesæde

Fastgørelsessystemet ISOFIX til montering af børnesæder på bagsædets 2 yderste pladser og mulighed for at installere et universelt børnesæde i midten.

Selealarm på førersæde og passagersæde foran

Visuel og akustisk advarsel, hvis sikkerhedsselerne foran ikke er spændt.

Dæktryksmåler

Hvis dette system er monteret på bilen, og systemet under kørsel registrerer et tryktab i et eller flere dæk, bliver føreren advaret om det.