Helt ny Dacia Sandero Stepway

Kommer i 2021.

Design

Den moderne og robuste crossover

Imponerende silhuet, glidende vandrette linjer, ny Y-formet LED-belysning med brandsignatur og høj frihøjde… 

 Den helt nye Sandero Stepway afslører et helt igennem moderniseret design, samtidig med at den fastslår sin crossover-stil. Sæt dig ind i et alsidigt og rummeligt interiør, så du kan opleve dine udflugter i fuld komfort.

En nem oplevelse om bord med alsidige funktioner

Dacia Sandero

 

KOMFORT OG ALSIDIGHED

Udstyret med smarte funktioner

Kør under de bedst mulige forhold hver dag. Det moderne udstyr er designet til at gøre dit liv om bord i den helt nye Sandero Stepway lettere: håndfrit kort, midterarmlæn med opbevaringsrum og elektronisk parkeringsbremse.

Nu skal vi på ferie! Med den høje frihøjde kan du nemt klare forskellige typer veje. Har du meget med, når du rejser? Drag fordel af et endnu mere rummeligt og modulopbygget bagagerum med sammenfoldelig bagsædebænk og vind plads med de modulopbyggede tagbøjler til forskellige formål.

 

KØREASSISTANCESYSTEMER & SIKKERHED

Alt er der for din skyld!

Hvad enten du kører rundt i byen eller ud på den åbne vej, kan du slappe af om bord i den helt nye Sandero Stepway med sit moderne udstyr, som er designet, så du kan rejse med fuldkommen sindsro:

  • Aktivt nødbremsesystem (AEBS)
  • Nødopkald (automatisk nødopkald)
  • Parkeringsassistance foran og bag på køretøjet og bakkamera
  • Advarsel om blind vinkel
  • Hill Start Assist
  • Elektronisk parkeringsbremse
  • Fartpilot/hastighedsbegrænser
  • Elektrisk servostyring
Dacia Sandero
Dacia Sandero

 

MULTIMEDIE

Moderne teknologi

Få alle de oplysninger, du har brug for, uden at tage øjnene væk fra vejen. Brug den store 8” midterskærm til at spejle din smartphone til dit Media Nav multimediesystem, som er kompatibelt med Android Auto™ og Apple CarPlay™. Telefon, radio, GPS navigation, multimedie osv. Du kan nemt forbinde din smartphone med Bluetooth®-forbindelsen eller jack- og USB-stik.

Effektiv motorer

En vindende kombination! Kontroller dit brændstofforbrug og reducer dit vedligeholdelsesbudget med vores motorer, som er designet til at støtte din daglige rutine.

BENZIN

Den helt nye Sandero Stepway kombinerer kørekomfort med større miljøvenlighed, med sine benzinmotorer udstyret med et partikelfilter, som lever op til de nye gældende Euro6-normer.

TCe 90 FAP

Super alsidig

Denne sidste generation af en 3-cylindret turbomotor med 90 hk kan fås med manuel gearkasse, og giver dig mulighed for at kontrollere dit brændstofforbrug og begrænse dine CO2-emissioner, samtidig med at den også giver virkelig køreglæde. Takket være timingkæden sparer du ikke kun i hverdagen, men også ved vedligeholdelse. Smart!

TCe 90 CVT FAP

Kørekomfort

Nyd en jævn og behagelig køreoplevelse! Denne 3-cylindrede turbomotor med 90 hk er udstyret med vores nye generation af CVT2 pedal-automatgear og sikrer en glidende start, smidige accelerationer og gearskift uden “fjedrende” effekt. Så kan du slappe af!

Dimensioner

Dacia Sandero Stepway
Dacia Sandero Stepway
Dacia Sandero Stepway